Αναμείνατε ολίγον τι
Τεχνολογία

Το ‘Ghost In The Shell’ σε εικονική πραγματικότητα

Ghost In the Shell VR

Μετά από μία καθυστέρηση 4 μηνών η VR Zone Shinjuku, της Bandai Namco, είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Ghost in the Shell: Arise Stealth Hounds.

Το παιχνίδι στήνεται σε μία 20m x 12m επίπεδη πίστα, με δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών η καθεμία. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να φορέσει ένα ζευγάρι τροποποιημένου headset HTC Vive, ένα φορητό PC “σακίδιο πλάτης” MSI’s VR One και VR markers στους καρπούς, στους αστραγάλους και στην μέση.

Ghost In the Shell VR

Οι ανιχνευτές κίνησης του δωματίου χρησιμοποιούν αυτά τα markers για να μεταφέρουν τις κινήσεις του παίκτη στον VR κόσμο. Ενώ δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια μέσα στο δωμάτιο, το headset δημιουργεί έναν εικονικό λαβύρινθο εμποδίων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Οι παίκτες θα γίνονται νέα μέλη της ομάδας κρούσης της Major Kusanagi σε μία αποστολή για να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς. Εκτός από να τρέξουν, να πηδήξουν ή να σκύψουν για να περάσουν διάφορα εμπόδια, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να χειριστούν και διάφορες ειδικές δυνάμεις όπως το optical camouflage, και το cyberbrain hacking για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους.

Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 9 Δεκεμβρίου.

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Google Ads engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Πώς τα μυστικά των πρώτων αριθμών κάνουν τον κόσμο μας ασφαλέστερο
Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της Γης πάνω από 2000 χρόνια πριν;
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Εκπληκτικές φωτογραφίες του Cassini λίγο πριν τη συντριβή του στον Κρόνο