Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Ανακοινώθηκε το L.A. Noire για Nintendo Switch, PS4, Xbox One

L.A Noire New

Το L.A. Noire έρχεται στο Nintendo Switch με συγκεκριμένες βελτιώσεις, στο PS4 και το Xbox One με πολυάριθμες τεχνικές βελτιώσεις, στο PS4 Pro και το Xbox One X με υποστήριξη 4K, καθώς και στο HTC Vice ως L.A. Noire: The VR Case Files, στις 14 Νοεμβρίου.

L.A. Noire gameplay

Πρίν λίγες μέρες η Rockstar Games, δημιουργός του Grand Theft Αuto και του Red Dead, ανακοίνωσε ότι το detective game, L.A. Noire,το οπόιο έκανε το ντεμπούτο του το 2011 θα κυκλοφορήσει ξανά σε μια νέα βελτιωμένη έκδοση στο PS4 και στο Xbox One, στις 14 Νοεμβρίου 2017. Μαζί με αυτές τις εκδόσεις θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση για το Nintendo Switch, αλλά θα γίνει και μια εισβολή στην εικονική πραγματικότητα με την VR έκδοση που ονομάζεται L.A. Noire: The VR Case Files.

Για όσους δεν γνώριζουν το game μπορούν να διαβάσουν παρακάτω μια σύντομη περιγραφή απο την Rockstar games:

Το L.A. Noire λαμβάνει χώρα στο βίαιο Los Angeles του 1940, ώς ένας πολυβραβευμένος βετεράνος και ντετέκτιβ, ο Cole Phelps διερευνά μια σειρά υποθέσεων που εμπνέονται απο εγκλήματα του πραγματικού κόσμου.Κάθε υπόθεση που λύνεται με επιτύχια φέρνει στον Phelps ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, όμως τον φέρνει και πιο κοντά στη σκοτεινή εγκληματική καρδιά του μεταπολεμικού L.A.

L.A. Noire Cole Phelps

Το L.A. Noire: The VR Case Files  δεν θα είναι ολόκληρο σε VR, αλλά θα έχει μάλλον 7 απο τις πρωτότυπες, αυτεοτελείς υποθέσεις του παιχνιδιού ειδικά για την εικονική πραγματικότητα.Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία εικονικής πραγματικότητας της Rockstar.

Η έκδοση του Nintendo Switch θα διαθέτει το πλήρες πρωτότυπο παιχνίδι και όλο το περιεχόμενο DLC, με συγκεκριμένες βελτιώσεις για το Switch που περιλαμβάνουν Joy-Con mode με γυροσκοπικό και gesture χειρισμό, HD Rumble, touch χειρισμό και μια νέα ευρεία over-the-shoulder κάμερα. Αυτό θα είναι επίσης το πρώτο παιχνίδι της Rockstar που θα κυκλοφορήσει στη νέα υβριδική κονσόλα της Nintendo.

Όσον αφορά τις εκδόσεις PS4 και Xbox One θα διαθέτουν επίσης το πλήρες πρωτότυπο παιχνίδι με όλα τα DLC, καθώς και μια σειρά από οπτικές βελτιώσεις στα textures και τον φωτισμό για μεγαλύτερη οπτική πιστότητα και αυθεντικότητα, καθώς και νέες γωνίες κινηματογραφικής κάμερας, υψηλής ανάλυσης υφές και πολλά άλλα.

Το παιχνίδι θα ”τρέχει” σε native 1080p ανάλυση και στις δύο κονσόλες,αλλά θα υποστηρίζει και PS4 Pro και Xbox One X, όπου εκεί το L.A. Noire θα ”τρέχει” σε 4K ανάλυση.

L.A. Noire Cole Phelps

Δέν έχει αποκαλυφθεί ακόμα τιμή για αυτές τις νέες εκδόσεις του L.A. Noire.Πιθανώς θα είναι διαθέσιμο και σε καταστήματα και ψηφιακά.

Περισσότερες πληροφορίες για το L.A. Noire μπορεί κάποιος να βρεί στο site της Rockstar.Για όσους θέλουν να γνωρίσουν το game ακολουθεί το trailer του original L.A. Noire:

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Πώς τα μυστικά των πρώτων αριθμών κάνουν τον κόσμο μας ασφαλέστερο
Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της Γης πάνω από 2000 χρόνια πριν;
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Εκπληκτικές φωτογραφίες του Cassini λίγο πριν τη συντριβή του στον Κρόνο