Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Η δεύτερη έκδοση του Nintendo Switch

Nintendo Switch 2 twitter image

Όταν ενεργοποιηθούν οι νέες υπηρεσίες του Nintendo Switch αυτό το Φθινόπωρο, θα έχουμε την δυνατότητα να μεταφέρουμε και τα saves μας μεταξύ των διάφορων συσκευών Switch.

Αυτό που σκεφτόμασταν ήταν ότι θα λειτουργεί ως ένα backup που αν πάθει κάτι το Switch και πάρουμε καινούριο να συνεχίσουμε από εκεί που ήμασταν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ή για τους πιο πληθωρικούς, που έχουν ήδη 2 συσκευές, να έχουν τα saves τους και στα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα – κάτι που φαίνεται αρκετά λογικό να συμβεί σύμφωνα με τα παρακάτω.

Πλέον απέκτησε μία καινούρια διάσταση η υπηρεσία του cloud backup, τουλάχιστον για τους Ιάπωνες.  Η εταιρία ανακοίνωσε την “δεύτερη έκδοση” του Switch, το οποίο θα έρχεται στην ουσία χωρίς dock. Μαζί με αυτό θυσιάζονται και τα Joy-Con grip controller, το AC adapter, και το καλώδιο HDMI. Στην ουσία μιλάμε για μία κονσόλα Switch χωρίς το dock και που γίνεται να διαλέξουμε με ποια χρώματα θα έχει.

Θα κοστίζει 5000¥ λιγότερο (26,978¥) από την “πρώτη” έκδοση (32,378¥) (περίπου 40 ευρώ διαφορά).

Μαζί με αυτό, η Nintendo ανακοίνωσε και δύο νέες χρωματικές επιλογές για τα joy-cons: neon green και pink. Έτσι φτάνουμε αισίως στους 1372 συνδυασμούς που μπορεί να επιλέξει κανείς.

Nintendo Switch χρωματικοί συνδυασμοί

Προς το παρόν δεν έχει γίνει λόγος για το αν θα κυκλοφορήσει αυτή η έκδοση εκτός Ιαπωνίας, αν και φαίνεται δύσκολο. Αν ο στόχος τους είναι να αποκτήσουν όσο περισσότεροι γίνεται αυτή την κονσόλα, τότε έχει κάποιο νόημα.

Δείτε και το σχετικό video από το Nintendo Wire:

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Google Ads engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Πώς τα μυστικά των πρώτων αριθμών κάνουν τον κόσμο μας ασφαλέστερο
Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της Γης πάνω από 2000 χρόνια πριν;
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Εκπληκτικές φωτογραφίες του Cassini λίγο πριν τη συντριβή του στον Κρόνο