Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Η Alienware δημιουργεί την απόλυτη gaming σουίτα ξενοδοχείου

Το δωμάτιο ξενοδοχείου της Alienware στο ξενοδοχείο Hillton του Panama

Όταν σκέφτεται κανείς πως θα είναι οι διακοπές του, σίγουρα φέρνει στο μυαλό του εικόνες από πισίνες, παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία, εξωτικά μέρη και πολλά άλλα.

Όμως η Alienware κατάφερε να αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Δημιούργησε μία gaming σουίτα στο ξενοδοχείο Hilton της πόλης του Παναμά που ξεπερνά κάθε προσδοκία ενός gamer.

Στο δωμάτιο 2425 (δείτε πολύ περισσότερα στο xataka.com) οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν όλα αυτά που προσφέρει η εταιρία Alienware στον υπέρτατο βαθμό, αποφεύγοντας κατά μία έννοια όσα έχει να προσφέρει ο πολιτισμός της κεντρικής Αμερικής. Έτσι λοιπόν, ο επισκέπτης έχει στην συντροφιά του ένα gaming PC της Alienware της Dell (που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, ή τουλάχιστον έχουμε φανταστεί), ένα Oculus Rift VR headset και το Xbox One Elite.

Δεν είναι καθόλου απίθανο, αυτός που θα βρεθεί εκεί να μην δει καθόλου την απίστευτη θέα προς τον νότιο Ειρηνικό ωκεανό αλλά να μείνει καθηλωμένος μπροστά στην 65 ιντσών 4K οθόνη που έχει το δωμάτιο.

Εκτός αυτού, μπορεί να απολαύσει κανείς το surround ηχοσύστημα, την καρέκλα gaming και τον αναδραστικό φωτισμό, που αλλάζει σύμφωνα με το τι διαδραματίζεται μέσα στο παιχνίδι.

Αν όμως έχετε καλέσει και κάποιον φίλο σας μαζί; Έχουν προνοήσει και για αυτό, αφού υπάρχει ένα Alienware laptop στον χώρο για να σώσει την κατάσταση.

Για να απολαύσετε όλα αυτά στην πραγματικότητα, θα χρειαστείτε μερικές χιλιάδες ευρώ. Όμως μπορείτε να τα βρείτε και να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα του δωματίου, στην τιμή  που ανέρχεται στα 349$ την βραδιά.

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Google Ads engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
Oumuamua
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Η Σοφία, το πρώτο ρομπότ πολίτης στον κόσμο, δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια
Πώς δημιουργήθηκαν τα μαθηματικά σύμβολα;
NASA: το πείραμα των πανομοιότυπων διδύμων