Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Καινούρια ταινία Super Mario Bros;

Super Mario Bros

Η Nintendo σχεδιάζει να επιστρέψει στον κόσμο του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο υδραυλικό (που η ίδια η Nintendo αποφάσισε ότι δεν είναι πια).

Η Nintendo είναι κοντά στο να κλείσει μία συμφωνία με την Illumination Entertainment, το studio που στηρίζει η Universal και που ήταν υπεύθυνο για τις ταινίες Despicable Me, για μία animation ταινία Super Mario Bros.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα λεπτομέρειες για αυτή την συμφωνία, θεωρητικά θα περιλαμβάνει την δημιουργία πολλών ταινιών.

Η εταιρία φαίνεται να ζητά να λάβει μέρος στην δημιουργική διαδικασία, και ο Shigeru Miyamoto αναμένεται ότι θα είναι ένας από τους παραγωγούς.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν. Εικάζεται ότι η δημιουργία της ταινίας είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, και ίσως χρειαστούν και χρόνια μέχρι να φτάσει στην μεγάλη οθόνη.

Οι πιο παλιοί είναι σίγουρα γεμάτοι επιφυλάξεις, και με το δίκιο τους, αφού όλοι θυμόμαστε την “προσπάθεια” που είχε γίνει το 1993, στην οποία η ίδια η εταιρία δεν είχε λάβει μέρος και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό. (κάποιοι ίσως θυμούνται και το Super Mario Bros. Super Show! Που είχε παρόμοια τύχη)

Και όλοι γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες απόπειρες για μεταφορά κάποιου τίτλου στην μεγάλη οθόνη, δεν είχαν καθόλου καλό αποτέλεσμα.

Αλλά, η Illumination έχει δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει πολύ ωραίες animation ταινίες, και σίγουρα η συμμετοχή της Nintendo στην διαδικασία δεν θα αφήσει τα πράγματα να εκτροχιαστούν.

Όλα τα παραπάνω στηρίζονται στην δημοσίευση του Wall Street Journal. Βέβαια, μέχρι στιγμής έχουν ειπωθεί διάφορα πράγματα, όπως τον Φεβρουάριο του 2015, υπήρξε η αντίστοιχη δημοσίευση στο Wall Street Journal, που μιλούσε για την δημιουργία μιας σειράς από το Netflix βασισμένη στο Legend of Zelda. Αλλά μία τέτοια σειρά δεν εμφανίστηκε ποτέ στις οθόνες μας.

 

In this article: av, entertainment, gaming, illumination, illuminationentertainment, movie, movies, nintendo, supermario, supermariobros, universal

 

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Adwords engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
Oumuamua
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Η Σοφία, το πρώτο ρομπότ πολίτης στον κόσμο, δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια
Πώς δημιουργήθηκαν τα μαθηματικά σύμβολα;
NASA: το πείραμα των πανομοιότυπων διδύμων