Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Το καινούριο update του Nintendo Switch

Nintendo Switch Console

Η καινούρια κονσόλα της Nintendo έχει πλέον καινούριο update και όλοι οι χρήστες έχουν σπεύσει να αναβαθμίσουν την κονσόλα τους στην version 4.0.0.

 

Σε αυτό το update οι χρήστες θα έχουν πλέον την δυνατότητα να μεταφέρουν τα saves τους και τα profiles τους σε κάποιο αδελφό σύστημα, και σε συγκεκριμένα παιχνίδια μόνο δίνεται η δυνατότητα εγγραφής βίντεο. Αρχικά αυτή η λίστα περιλαμβάνει τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, και Splatoon 2.

Στον σημερινό κόσμο του internet που όλοι οι gamers και fans του gaming παρακολουθούν Twitch streams και Youtube Let’s Plays, το video capture είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο. Πριν το update, μπορούσε ο παίκτης να πατήσει το κουμπί capture και να τραβήξει ένα screenshot, αλλά τώρα κρατώντας το ίδιο κουμπί μπορεί να καταγράψει τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, και να τα μοιραστεί άμεσα σε Facebook και Twitter. Οπότε αν κάνετε κάτι που σας άρεσε μέσα στο παιχνίδι, μπορείτε να το κρατήσετε αμέσως σε βίντεο, και δίνει την δυνατότητα να κόψετε το βίντεο και να κρατήσετε το σημείο που θέλετε.

 

Η δυνατότητα να μεταφέρθουν δεδομένα ήταν κάτι που περίμεναν οι χρήστες αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελαν, αφού δεν υποστηρίζει backups. Όπως περιγράφεται στο Nintendo’s FAQ, θα πρέπει να είναι κοντά τα δύο συστήματα στα οποία θα γίνει η μεταφορά, και η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι η μεταφορά των δεδομένων των profiles, μαζί με τα saves και τις αγορές στο eShop. Είναι σίγουρα χρήσιμο για αυτούς που έπαιζαν στο Switch κάποιου φίλου και πλέον αγόρασαν το δικό τους, οπότε μεταφέρουν το profile τους στο δικό τους, αλλά δεν δίνει λύση για το αν χαλάσει ή χαθεί η κονσόλα – το backup είναι κάτι που περίμεναν πολλοί και θα περιμένουν κι άλλο, αλλά το παραπάνω δείχνει να πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Εκτός από αυτές τις μεγάλες αλλαγές, υπάρχουν και κάποιες μικρότερες όπως η προσθήκη εικονιδίων profile με χαρακτήρες από το Super Mario Odyssey, λίγο πριν την κυκλοφορία του (27 Οκτωβρίου), και χαρακτήρες του The Legend of Zelda: Breath of  the Wild, όπως και την επιλογή να προπαραγγείλουμε παιχνίδια μέσα στο Nintendo eShop.

 

Άλλαξαν αρκετά το πως αναγνωρίζει και δημιουργεί την λίστα των TKIP-secured Wi-Fi networks. Το News Feed έχει καινούρια εμφάνιση, και αν είστε μέλος κάποιας τοπικής ομάδας, μπορεί πολύ εύκολα να κάνει update στις κονσόλες των υπόλοιπων. Οι κάτοχοι του Switch που εγκατέστησαν την καινούρια έκδοση, μιλούν και για το Joy-con update (βρίσκεται στις επιλογές των χειριστηρίων), το οποίο δεν έχει γίνει σαφές τι ακριβώς αλλάζει.

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Google Ads engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Πώς τα μυστικά των πρώτων αριθμών κάνουν τον κόσμο μας ασφαλέστερο
Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της Γης πάνω από 2000 χρόνια πριν;
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Εκπληκτικές φωτογραφίες του Cassini λίγο πριν τη συντριβή του στον Κρόνο