Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Το πολυαναμενόμενο indie game Gorogoa θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου

Gorogoa indie game 2

Το Gorogoa είναι ένα indie παιχνίδι, δημιούργημα του Jason Roberts, που οι fans του το περιμένουν εναγωνίως εδώ και αρκετό καιρό.

Το πρωτοσυναντήσαμε το 2012 όταν έλαβε το βραβείο ‘Best Visual Design’ στο Indiecade, και από τότε έχει συλλέξει αρκετά βραβεία. Το 2013 έγινε το top pick του Good Game Club, και αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Το 2014 έλαβε υποστήριξη από το Indie Fund και η κυκλοφορία του μετατοπίστηκε για το 2015. Μετά από αρκετές διακρίσεις και πολλές καθυστερήσεις (είχε ειπωθεί ότι θα κυκλοφορήσει και την περασμένη Άνοιξη), το Gorogoa θα βγει επιτέλους στην αγορά.

Και αυτό το γνωρίζουμε γιατί η εκδότρια Annapurna Interactive έβγαλε το trailer κυκλοφορίας και ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

Το Gorogoa είναι ένα παιχνίδι γρίφων, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να αφηγηθούν μία ιστορία τοποθετώντας και ενώνοντας διάφορες πολύ όμορφες εικόνες που έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι. Ο Jason Roberts δεν θέλησε ποτέ να μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες, ακόμα και μετά από 4 χρόνια γνωρίζουμε λίγα πράγματα σχετικά.

Το gameplay του θα είναι σίγουρα μια πρωτόγνωρη εμπειρία, και φαίνεται ότι δεν αποτελεί απλά ένα παιχνίδι, αλλά ένα έργο τέχνης.

Gorogoa indie game 1

 

Πηγές

 

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Google Ads engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Πώς τα μυστικά των πρώτων αριθμών κάνουν τον κόσμο μας ασφαλέστερο
Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της Γης πάνω από 2000 χρόνια πριν;
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Εκπληκτικές φωτογραφίες του Cassini λίγο πριν τη συντριβή του στον Κρόνο