Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Το Tamagotchi σε smartphones το 2018

My Tamagotchi Forever

Το Tamagotchi γιορτάζει τα 20ά γενέθλια του με την κυκλοφορία της επετειακής έκδοαης. Αλλά δεν θα σταματήσουν εκεί τα πράγματα! Μέσα στο 2018 τα γνωστά εικονικά κατοικίδια θα μεταφερθούν στον κόσμο των φορητών συσκευών.

Το My Tamagotchi Forever θα έρθει σε iOS και Android με ένα μεγάλο makeover. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην “Tamatown”, την πόλη όλων των χαριτωμένων φίλων μας, που θα μπορεί να γίνει κανείς φίλος με όλους (κάτι αντίστοιχο με το πρόσφατο Animal Crossing: Pocket Camp.)

Όπως γνωρίζουμε από παλιά, η δουλειά μας θα είναι να το ταΐσουμε, να το πλύνουμε και να το βάλουμε για ύπνο στην ώρα του. Και σίγουρα θα μας έρχονται ειδοποιήσεις κάθε φορά που το πλασματάκι θα θέλει προσοχή.

Στο μεταξύ, με τα minigames θα κερδίζουμε νομίσματα τα οποία με την σειρά τους θα ξεκλειδώνουν αντικείμενα όπως φαγητό, στολές και διακοσμητικά. Ή μπορεί κανείς να αποφύγει την χρονοβόρα διαδικασία και να δώσει πραγματικά χρήματα για να αποκτήσει τα αντικείμενα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο στον Καναδά, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε την έκδοση για όλες τις χώρες.

 

 

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Adwords engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
Oumuamua
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Η Σοφία, το πρώτο ρομπότ πολίτης στον κόσμο, δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια
Πώς δημιουργήθηκαν τα μαθηματικά σύμβολα;
NASA: το πείραμα των πανομοιότυπων διδύμων