Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Neverwinter Nights Enhanced Edition για PC

neverwinternights enhanced edition

Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που το Neverwinter Nights κυκλοφόρησε από την Bioware για PC. Τώρα η Beamdog, μια καναδική εταιρία που δημιούργησαν πρώην υπάλληλοι της Bioware, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι ρόλων τρίτου προσώπου  έχει μπει σε τροχιά για την Enhanced Edition, η οποία θα έρθει σύντομα.

Από το 2012 η Beamdog έχει δουλέψει στις enhanced editions των Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2, Icewind Dale και Planescape Torment, που είχαν πολύ καλή ανταπόκριση από το κοινό. Οπότε θα μπορούσαμε να μείνουμε ήσυχοι καθώς ο ανασχεδιασμός του Neverwinter Nights είναι σε καλά και έμπιστα χέρια.

Όπως ανέφεραν σε δήλωση, πρόσθεσαν βελτιωμένη απεικόνιση του παιχνιδιού ώστε να δείχνει πολύ καλά στις 4k οθόνες, τα στοιχεία του interface αλλάζουν πλέον μέγεθος σύμφωνα με την ανάλυση που επιλέγεται, και post-processing effects για καλύτερη και καθαρότερη εικόνα.

Τα save games, τα modules και τα mods του παλιότερου θα δουλεύουν και με την Enhanced Edition.

Στο Game Informer αναφέρουν ότι τα pixel shaders και το depth of field σαν επιλογές θα φέρουν το Neverwinter Nights σε θέση να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Beamdog εδώ.

 

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Adwords engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
Oumuamua
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Η Σοφία, το πρώτο ρομπότ πολίτης στον κόσμο, δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια
Πώς δημιουργήθηκαν τα μαθηματικά σύμβολα;
NASA: το πείραμα των πανομοιότυπων διδύμων