Αναμείνατε ολίγον τι
Gaming

Tο κλασσικό επιτραπέζιο Catan σε εικονική πραγματικότητα

Catan in Virtual Reaiity

Για 25 χρόνια, το Settlers of Catan έχει παραμείνει ένα από τα αγαπημένα επιτραπέζια ανάμεσα στους λάτρεις του είδους.Κάθε νέο expansion έχει επεκτείνει τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που προσφέρει το παιχνίδι και τώρα είμαστε στο σημείο που θα μεταπηδήσει σε κάτι νέο.

Εάν είστε φίλοι του επιτραπέζιου έρχεται κάτι απρόσμενο στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Θα μπορέσετε να μεταφερθείτε το κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι κατοχής περιοχών μέσω της νέας τεχνολογίας.

Η Experiment 7, εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών σε εικονική πραγματικότητα, σε συνεργασία με την Catan company και την εκδότρια Asmodee Digital, το Catan VR ετοιμάζεται και αναμένεται να εκδοθεί (αν και δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση) στο Oculus Rift και σε Samsung Gear αυτά τα Χριστούγεννα.

Η νέα έκδοση εικονικής πραγματικότητας του Catan θα είναι όπως το γνωστό επιτραπέζιο, με μόνη διαφορά ότι θα έχει μεταφερθεί στα γυαλιά VR. Όπως φαίνεται θα έχει υποστήριξη για online multiplayer και cross-play. Η Experiment 7 έχει αρκετή εμπειρία στον τομέα αφού έχει αναπτύξει το Magic Table Chess και το Dungeon Chess, όπου έχεις την δυνατότητα να παίξεις ένα κλασσικό παιχνίδι σκάκι αλλά με τέρατα από το D&D.

Δυστυχώς, όπως θα δείτε, το trailer που βγήκε δεν περιέχει καμία σκηνή από το πως θα είναι το παιχνίδι.

Πηγές

Μοιραστείτε το άρθρο

The following two tabs change content below.
agathan

agathan

Αποφοίτησα απο το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτα την διάρκεια εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη του τμήματος. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου, Msc In Applied Mathematics at University Of Delaware. Ύστερα δούλεψα για μερικά χρόνια σαν web developer (CMS and what not) και SEO/Google Ads engineer.
Και τώρα είμαστε στο GeekD, μια λέξη που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us."
-Gandalf The Grey, JRR Tolkien

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιλογές της ομάδας
σκίτσο του Άλμπερτ Αϊνστάιν
Πώς τα μυστικά των πρώτων αριθμών κάνουν τον κόσμο μας ασφαλέστερο
Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της Γης πάνω από 2000 χρόνια πριν;
Τι θα γινόταν αν ο αυτισμός ήταν ... υπερδύναμη;
Εκπληκτικές φωτογραφίες του Cassini λίγο πριν τη συντριβή του στον Κρόνο